Ten nejlepší čas začít rekonstrukci

Ten nejlepší čas začít rekonstrukci

Přišlo jaro, a nejen že nám všem teplé počasí vykouzlilo úsměvy, ale také nám sluníčko dodalo mnoho energie. Právě s přílivem nové energie je nejlepší se vrhnout do dlouho plánovaných rekonstrukcí a oprav domu. Možná jste přes zimu zjistili, že vám zbytečně moc tepla utíká stěnami a bude potřeba provést zateplení budovy, nebo jste během dlouhé zimy konečně vyřídili všechna potřebná stavební povolení a teď už jen zbývá sehnat firmu, aby vám začala stavět váš sen.

Výběr stavební firmy rozhodně není dobré podcenit, je potřeba zjistit jaké všechny práce nabízí, jaké má reference a mnoho dalšího. Rozhodně se nesnažte jít po té nejlevnější variantě, nikdo není tak bohatý, aby si mohl kupovat levný a nespolehlivý materiál, který nic nevydrží. Hlavní roli hraje kvalita, dodržení smluvní ceny a dodržování všech termínů. Při rozhodování je také potřeba si dopředu ujasnit všechny požadavky, které na firmu máte a pamatovat na to, že smlouva je skutečným základním kamenem všeho. Spolehlivější také jsou firmy, které mají vlastní proškolené zaměstnance a nenajímají si na každou práci někoho jiného.

Pokud jste z Ústí nad Labem nebo okolí a sháníte se po spolehlivé stavební firmě, máme pro vás další tip. Společnost ART Stav, s.r.o. poskytuje komplexní služby v oboru pozemního stavitelství už od roku 1999. Pod sebou má jen ty nejspolehlivější zaměstnance a vždy stavební práce provedou bez problémů a přesně podle domluvy se zákazníkem.

Specializují se především na novostavby, a to jak bytové, tak nebytové, ale žádné stavební práce jim nejsou cizí. Ať už jde o zmíněné zateplení, rekonstrukci fasády nebo přestavbu domu, všeho se ujmou s největší zodpovědností. Přímo u firmy si také můžete koupit stavební materiál.