Praktický lékař a homeopatie jde dohromady

Praktický lékař a homeopatie jde dohromady

Když si vybíráme praktického lékaře, děláme to většinou velmi zodpovědně, protože víme, do jeho rukou svěřujeme to nejcennější, co máme- naše zdraví. Obvodní lékař má veškeré informace o našem zdravotním stavu a je to právě on, za kým jdeme jako první, když se s naším tělem něco děje.

Paní doktorka MUDr. Helena Černá je praktickou lékařkou působící v Praze. Pokud hledáte empatického a odpovědného lékaře s individuálním přístupem k pacientům, právě jste ho našli. Paní doktorka provozuje ordinaci praktické lékařky a homeopatie v hlavním městě Praha. Kromě běžných věcí praktického lékařství, kterými jsou preventivní prohlídky, očkování a závodní lékařská péče, se MUDr. Helena Černá zabývá také podpůrnou homeopatickou léčbou. I přes to, že historie homeopatie je asi dvě stě let stará, spousta lidí jsou k ní stále skeptičtí a upřednostňují běžné chemické medikamenty. Paní doktorka Černá pracuje s obojím a najde pro vás tedy tu ideální léčbu v každém případě.

Homeopatická léčba, kterou se MUDr. Černá zabývá, je uznána Českou lékařskou komorou a homeopatické léčivé přípravky byly schváleny v zákoně o léčivech. Nejedná se tedy o žádné „šarlatánství“ nebo něco podobného, jak se lidé často milně domnívají. Homeopatie se řadí mezi alternativní léčebné metody (v současné době asi nejrozšířenější metody alternativní léčby ve světě). Tato metoda na rozdíl od běžných léků nemá žádné vedlejší účinky a je vhodná pro všechny věkové kategorie. Klasické homeopatie paní doktorka Helena Černá využívá při léčbě chronických onemocnění a dále také akutních onemocnění a jejich symptomů, kterými jsou nachlazení, chřipka, rýma, nevolnost a podobně.

Zdraví pacientů je pro paní doktorku Černou na prvním místě, a proto svým pacientům provádí každé dva roky pravidelné preventivní prohlídky, které jsou hrazeny pojišťovnou, aby jim pomohla případné zdravotní komplikace co nejvíce oddálit a zmírnit tak následky budoucích zdravotních problémů.