Domy od Hellera bez starostí

Domy od Hellera bez starostí

Bydlíte v západní části Prahy nebo Středočeského kraje, v oblasti Rakovníka, Slabců nebo Nového Strašecí? A uvažujete o rekonstrukci svého domu nebo případně půdní vestavbě? Máte v této oblasti parcelu a chcete na ní stavět? Potom je pro vás správnou volbou stavební firma Heller.

Byla založena před třinácti lety a lze ji krátce ohodnotit jako stavební práce Středočeský kraj – stavba bez starostí. Hlavním krédem majitele firmy je postavit rodinný dům jeho majiteli tak, aby se mu líbil, aby se mu v něm skvěle bydlelo a aby se o nic nemusel starat až do té doby, než se nastěhuje. Firma Heller je schopna promyslet ve spolupráci se zadavatelem stavby vše do posledního detailu. Výhodou je to, že pracuje s osvědčenými stavební materiály. Volba stavebního materiálu je důležitá, protože její vhodný výběr, způsob vytápění, větrání a vhodný typ obvodové konstrukce domu mohou ušetřit spoustu provozních nákladů. Jen kvalitní materiál a dobře odvedená stavební práce zaručí, že získáte pohodlné, bezpečné a energeticky úsporné bydlení.

Firma Heller používá broušené cihly, které mají výborné tepelně izolační vlastnosti jednovrstvého zdiva. Umožňují postavit obvodové zdi pouze z pálených cihel bez dalších vrstev zateplení. Zabraňují častým výkyvům teplot, snižují spotřebu energie na vytápění nebo chlazení. A hodí se pro budovy s téměř nulovou spotřebou energie nebo energeticky nezávislé domy, protože jsou prodyšné a regulují vlhkost v místnosti. V domech z nich postavených je kvalitní vnitřní prostředí, které nevyžaduje nákladné ventilační systémy pro odvod přebytečné vlhkosti. Domy jsou zároveň stabilní a mají vysokou únosnost. Odolávají větru, krupobití, bouři a sněhu, a dokonce i mimořádným událostem jako jsou laviny, požáry, sesuvy půdy a záplavy. Životnost současného moderního zdiva se odhaduje na více než 150 let.

Firma nestaví jen nové domy, ale rekonstruuje starší, včetně historických, přistavuje různé verandy, přístřešky na nářadí nebo i stání pro auta. Zavolat nebo napsat e-mail mohou i majitelé bytů, kteří by si přáli přebudovat koupelnu nebo bytové jádro, opravit balkón nebo lodžii.