Výškové práce Praha

Výškové práce Praha

Naše pracovníky můžete uvidět při akci zejména tehdy, když pořádně zakloníte hlavu a podíváte se nahoru. Hlavním zaměřením společnosti, která sídlí ve Strašnické ulici v hlavním městě Praha, jsou totiž výškové práce.  Pracujeme hlavně na střechách, kde umisťujeme hromosvody, sněhové zábrany, čistíme okapy, natíráme plechové a ocelové konstrukce, a také provádíme klempířské práce. Na střechy jsme schopni umístit reklamní poutače nebo je naopak demontovat.  Zákazníci nás volají i v tuhých mrazech, kdy z jejich střech a okapů visí obrovské rampouchy, které ohrožují kolemjdoucí chodce. Podobným starostem ale dokážeme už na podzim předejít, když si od nás do okapů necháte namontovat topné kabely, které vodě rozhodně nedají zamrznout.

Další pole naší působnosti je na stěnách. Opravujeme a natíráme fasády, a to bez lešení. Aniž bychom na chodníku před vaším domem budovali složité konstrukce z kovových trubek, provádíme zateplování fasád, ochraňujeme zdi před ostrými zobáky a exkrementy ptáků. Namontujeme spolehlivé hrotové a síťové systémy, které vás nadlouho zbaví starostí před nenechavými opeřenci.  Práce provádíme na zděných domech i panelácích, u nichž je často třeba opravovat výplně spár.

Objednat si nás můžete i na rizikové kácení stromů.  Výšek se opravdu nebojíme, protože máme bohaté zkušenosti z pohybu v horách a různých lezeckých akcí. V naší firmě, která vznikla už v roce 1994, jsme spojili koníček s praktickou profesí. A můžeme vás ujistit, že obojí nás pořád baví.