Dokonalé a nadčasové řešení pro každý dům a byt

Dokonalé a nadčasové řešení pro každý dům a byt

Chylí se stavba vašeho domu ke konci a  vy přemýšlíte, jak vybavit interiéry? Nebo jste koupili starší byt nebo dům a toužíte po jeho radikální rekonstrukci? Se vším vám můžeme pomoci. Orientujeme se na podlahy, dveře, terasy a schodiště. Jsme schopni vám poskytnout návrhy, poradenství a celkovou dodávku na klíč, takže budete mít se zařizováním všeho potřebného minimální starosti.

 

Asi nejdůležitější jsou pro každý prostor, který se chystáte užívat, podlahy. Zatímco ve starých cihlových domech byly parkety z masívu, dnes je většinou nahrazují odolnější, modernější, méně náročné na údržbu a také levnější materiály. Na více zatížená místa se zpravidla pokládá laminát, který poskytuje nebřeberné množství možností, pokud jde o zbarvení, povrchovou úpravu a stupeň odolnosti. Další variantou jsou třívrstvé podlahy nebo již zmiňované masívní. Zcela novým řešením jsou však vinylové podlahy, které nabídnou neuvěřitelné vlastnosti. Jsou odolné, dobře se udržují, a přitom jsou měkké a teplé na došlap. Lze pod ně bez problémů umístit podlahové topení a mohou mít vzhled dřeva, kamene i dlaždic. Díky tomu může být interiér celého vašeho bytu nebo domu perfektně sladěný, a to od koupelny, předsíně, dětského pokoje až po ložnici a obývací pokoj.

 

Další pozoruhodnou proměnu vašeho bytu mohou poskytnout nové dveře a zárubně. Nemusíte se držet při zemi, ale můžete klidně popustit uzdu vaší fantazii. U dveřích interiérových i vchodových. Ty mohou být na základě vašeho pořadavku bezpečnostní nebo i protihlukové. Jestliže máte v domě nebo bytě méně místa, potom jsou pro vás řešením dveře posuvné. Zárubně mohou s dveřmi dokonale ladit a navrhneme vám i nejvhodnější kování. K prosvětlení celého interiéru přispějí celoskleněné dveře nebo celé příčky, které dodají prostoru nádech luxusu.

 

Třešničkou na dortu při budování nebo opravě domu jsou terasy. Je tak příjemné vyjít ráno hned po probuzení na sluníčko a vypít si na terase šálek kávy nebo čaje. Terasa nadchne hlavně děti, protože budou moci vyběhnout z domu ven, rovnou do zahrady k jejich oblíbené trampolíně nebo skluzavce, aniž by je rodiče nabádali k opatrnosti.  Je váš pozemek členitý a myslíte si, že vybudovat na něm terasu bude obtížné? Všechno vyřešíme užitím výškově nastavitelných terčů.