Plachtárna

Plachtárna

Kdo by si nepřál v horkých letních měsících bydlet v blízkosti vody? Mnozí si tento sen plní a v létě si přistaví karavan někde poblíž rybníka a v něm pobývají. Nejlepším způsobem, jak si svůj obytný prostor rozšířit ještě i před karavan, jsou přístřešky, předstany a zástěny. Nejen že poskytnou ochranu před zvědavými pohledy ale také před sluncem a deštěm. Stanovou předsíň si můžete nechat na zakázku vyrobit u Plachtárny. Také opravují starší přístřešky před karavany ale i stany. Pokud tedy jezdíte každoročně do kempu stanovat a do vašeho oblíbeného stanu začalo protékat, nezoufejte, nemusíte ho vyhazovat. Můžete si ho u Plachtárny nechat opravit. Stejně tak si i můžete nechat vyrobit nové potahy na váš kempingový nábytek.

Najdou se jistě i tací, co jakmile se řekne léto a voda, hned se vidí na lodi. Bohužel však žijeme v zemi bez moře, a svou loď si tak k vodě vždy musíte převést autem. Aby se jí během cesty nic nestalo, je vhodné ji mít krytou přepravní plachtou. Přepravní plachty na lodě a plachty na přívěsné vozíky také naleznete u Plachtárny.

Nejlepší to ovšem mají ti, co za osvěžením v horkém letním dni nemusí nikam jezdit a pravá idylka je pro ně válení se pod slunečníkem na zahradě u vlastního bazénu. Aby vám v noci nepadal do bazénu nepořádek je vhodné ho mít zakrytý plachtou. Tu a nový potah na slunečník, textilní stěnu k pergole anebo sluneční střechu si také můžete nechat na zakázku vyrobit u Plachtárny.

U Plachtárny si na své ale přijde i další skupina lidí. Máte koně, jezdíte s ním na závody a potřebujete plachtu na přepravní box? Také jste na správné adrese. Ovšem na své si přijdou i nadšenci historie, co jezdí po rekonstrukcích bitev a potřebují stan, co vypadá jako z dané doby, nebo plachtu na historický povoz nebo vůz. Výroba na zakázku zajistí i vaši maximální spokojenost.