pensiony

Roubenka

&

U Holzäpfelů

zázemí pro vaši dovolenou, turistické
i pracovní pobyty
Červený Kostelec
pension, 12 osob
Soukromí zajištěno

Pension ROUBENKA

Horní Kostelec 269, Červený Kostelec, 549 41

Pension U Holzäpfelů

Horní Kostelec 56, Červený Kostelec, 549 41

Pension „U Holzäpfelů“ a pension „Roubenka“ se nachází v malebném městečku Červený Kostelec v podhůří Krkonoš, uprostřed regionu Náchodsko – Trutnovsko, dnes  také nazývaném Kladským Pomezím. Naleznete zde příjemné prostředí, klid pro relaxaci, soukromí i dostatečný prostor pro večerní posezení u krbu se sklenkou vína v rodinném kruhu či s přáteli.

Strategické umístění pensionu jej předurčuje jako východisko pro pěší a cykloturistické výlety do jednoho z nejkrásnějších krajů České republiky, do kraje lesů, kopců, říčních toků a rybníků s četnými výhledy na Krkonoše a Orlické hory. Nejen turisté, ale i vyznavači vodních sportů, houbaři, rybáři a ostatní milovníci přírody si zde přijdou na své. 

Je nám ctí a potěšením přivítat Vás mezi naše hosty. Rádi Vám pomůžeme s přípravou výletů po okolí a poskytneme náměty na trávení volného času podle Vašeho přání a zaměření. Můžete se na nás s důvěrou obrátit. 

Pavel & Jana, Vaši hostitelé

Mate dotaz ?

zeptejte se hostitele

InformaCE

Lokalita Červený Kostelec  

Při průjezdu centrem Červeného Kostelce (směr od Náchoda, Trutnova, Hradce Králové) jeďte směrem na Hronov. Oba pensiony se nachází blízko sebe v Horním Kostelci, po levé straně komunikace. Parkování je zajištěno v místě u pensionu.  

Souřadnice pro Vaši GPS:   N 50.48915     E 16.11011

Navštivte Červený kostelec a poznejte turistické krásy kladského pomezí.

APARTMÁNY pro VÁS !

Využijte celoroční ubytování na našich pensionech, skvělé východisko  pro pěší i cykloturistické výlety. Možné jsou i pracovní pobyty v rámci služebních cest. 

(+420) 607 958 054
Červený Kostelec

sídlo firmy:

Horní Kostelec 12
549 41