Uklidí hotelový pokoj i kancelář

Uklidí hotelový pokoj i kancelář

Všimli jste si, jak bývá v hotelech čisto? Nikde ani smítko prachu, okna vyleštěná, sprchový kout také, koberce vysáté a všude to voní čistotou. A přitom každým hotelovým pokojem projde za rok spousta lidí. A málokdo je tak pečlivý, že si po sobě uklízí, utírá umývadlo, leští vodovodní kohoutek nebo stele postel. Je to spíše naopak. Hotely jsou anonymní, hosté využijí jejich služeb a často vědí, že se už nikdy nevrátí.

Hotelové pokoje jsou vzorně uklizené, protože si to hosté přejí a protože je uklízejí profesionálové, kteří přesně vědí, na co se zaměřit. Dokonale se vyznají v nabídce moderních čistících prostředků a mají ke své práci odpovídající vybavení, které jim usnadní práci. Některé hotely mají vlastní pokojské, jiné spolupracují s různými úklidovými firmami. Třeba takovou, jako jsou úklidové práce Praha – Družstvo Julman. Na pracovnice a pracovníky této firmy můžete narazit ve známých pražských hotelech, jako je Panorama, Hilton, Down Town, Ramada centrum nebo Imperial, a také Olšanka a Juliš. Vyleštěné stoly, zrcadla a toalety za sebou nechávají lidé z Julmanu také v restauracích Next Door a Yamado Restaurant. V hotelích uklízejí veřejné i neveřejné prostory, myjí okna, čistí koberce a matrace od prachu i nežádoucích skvrn, které na nich nechají nepozorní hosté. Kromě úklidu nabízejí i výpomoc v kuchyni a kuchařské práce. Hotely mají neskutečnou spotřebu prádla a ručníků, proto často přivítají, když do jejich prádelny přibudou nějaké pomocné síly.

Družstvo Julman ale neuklízí jen v hotelích a restauracích. Jeho služby si mohou objednat majitelé firem, a to na úklid obchodních prostor, kanceláří a firemních prostor. Běžný každodenní úklid je pro pracovníky úklidové firmy rutina, poradí si i s generálním úklidem, kdy je potřeba umýt okna, pořádně vyčistit všechny podlahové krytiny a vysmýčit všechna oku skrytá místa, na která se uklízeči denně nezaměří. Dělají i důkladný úklid po provedených stavebních pracích, kdy na místě mohou zůstat kousky omítek a malby.

Jestliže se stavebním firmám nedostává pracovních sil, Družstvo Julman jim dokáže také zajistit přípravné práce pro stavby, pomocné stavební nebo i dokončovací stavební práce.