Zázračně rychle hotová podlaha

Zázračně rychle hotová podlaha

Potřebujete dopravit betonovou směs autodomíchávačem s pásovým dopravníkem? A preferujete dopravník o dosahu 12 nebo 14 metrů? Pokud zní vaše odpověď ano, obraťte se na firmu Martin Mikulenka. Sídlí v areálu Agropodniku ve Valašském Meziříčí a zajistí pro vás dopravu betonu a jeho uložení. Firma  pracuje celý rok, po všechna roční období, všechny dny v týdnu. Beton přepravuje převážně vozidly Renault, v jejím vozovém parku je i jedna Tatra a Man. Nákladní auta mají různé nástavby o obsahu bubnu devět metrů krychlových. Některé jsou vybaveny i pásovým dopravníkem.

Vedle dopravy betonu firma provádí také izolační práce pro všechny podkladové vrstvy, včetně hydroizolace proti vodě a ropným látkám. V programové nabídce jsou i lité podlahy z anhydritu, pokládka polystyrenbetonu a pěnobetonu. Vše se vám při stavbě domu bude hodit.

Základová deska novostavby je po provedení hydroizolace suchá, beton dosahuje lepších tepelně-technických vlastností a konstrukce je chráněna proti působení agresivní podzemní vody.

Anhydritový potěr je moderní a přímo revoluční technologie, která je velmi rychlá, takže ve výsledku zkrátí dobu a také cenu výstavby. Po podlaze z anhydritu se dá chodit už 24 hodin po jejím vylití, plně zatížit se dá už po 96 hodinách.  Tento typ podlah je vhodný pro domácnosti, kancelářské prostory, větrané koupelny, kuchyně a běžné obchody. Kvůli svým vlastnostem je ideální pro podlahové vytápění. Rovnoměrně se totiž prohřívá a má minimální roztažnost. Vzhledem k tomu, že anhydritové podlahy výborně vedou teplo, ušetří až třicet procent nákladů na podlahové vytápění. Velkou výhodou je i to, že v nich nejsou žádné vzduchové kapsy, a tak se prohřejí až o čtyřicet procent rychleji než stejně silná vrstva betonové podlahy. Tato technologie, jako každá, má svoje omezení. Anhydrit se nehodí pro venkovní použití, pro velké provozovny a místa s trvalou vlhkostí. Polystyrenbeton je směs polystyrenového granulátu, cementu, chemie a vody. Jde o lehký tepelně izolační beton, který se dá tvarovat, ale nemá samonivelační vlastnosti. Používá se na ploché střechy jako spádová vrstva. Pěnobeton je cementové mléko smíchané s technickou pěnou. Materiál je ideálním podkladem pro anhydrit.