Stavba rodinných domů ale i výroba betonových výrobků

Stavba rodinných domů ale i výroba betonových výrobků

Pokud se chystáte stavět a hledáte léty prověřenou, kvalitní a profesionální firmu, která si zároveň sama je schopná vyrobit velkou část nezbytných materiálů, potom byste jistě měli vědět o společnosti Fino trade s.r.o. Společnost loni oslavila své 27. leté jubileum a po celou dobu své činnosti dbá o individuální přístup k zákazníkům a zakládá si na seriózním a férovém jednání.

Stavební divize společnosti se specializuje na výstavbu rodinných domů ale i průmyslových hal a komerčních objektů. Za dlouhá léta své činnosti má na kontě mnoho úspěšných projektů, které všechny splňují nejpřísnější měřítka kvality a funkčnosti. Druhá divize společnosti se zabývá výrobou betonových výrobků a je tak schopna pokrýt potřebné materiály ke stavbě.

Každý dům začíná od základů a pro ty společnost Fino vyrábí ztracené bednění. Stavba pokračuje obvodovým zdivem, pro domy se hodí obvodové zateplené tvárnice, které díky svým technickým a tepelným vlastnostem splňují požadavky kladené na nízkoenergetické a pasivní domy. U garáží nebo skladů se využijí zase nezateplené obyčejné a nosné tvárnice. Na nosné zdi přijde stop a stropní systém Trigon je vhodný téměř pro každý půdorys a je snadný na montáž.

Okolí každé stavby dotváří použitá dlažba. K rodinným domům se hodí plošná betonová dlažba. Je nabízena v mnoha materiálech a barevnostních provedeních a hodí se tak i na terasy nebo kolem bazénu. Zámková dlažba se díky své pevnosti a odolnosti vůči námaze využívá hlavně pro dláždění povrchu venkovních komunikací, parkovišť nebo chodníků. Nezbytným doplňkem pro zpevnění ploch jsou obrubníky. Pevné betonové obrubníky najdeme kolem silnic nebo cyklostezek, na zahrady a k cestičkám k domkům se využívá jiný typ.