Zkušená lékařka poradí se vším

Zkušená lékařka poradí se vším

Bydlíte v Ostravě a sháníte lékaře pro dospělé? Zajděte na ulici Mojmírovců a nechte se zaregistrovat. MUDr. Eva Klapetková zajišťuje komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči. Vystudovala lékařskou fakultu Masarykovy univerzity v Brně, obor všeobecné lékařství. Má bohaté životní a profesní zkušenosti, její ordinací prošly pacienti i více generací. Je velmi pečlivá, bude sledovat, jaké očkování právě potřebujete. Když vám bude špatně, bude se vám věnovat, odebere vám krev a další biologický materiál, zajistí jeho rozbor a podle výsledku navrhne optimální léčbu.

Její ordinace je velmi dobře vybavena, najdete v ní EKG na monitoring elektrické aktivity srdečního svalu, provede vám CRP test, aby zjistila, zda je příčinou vaší nemoci virová nebo bakteriální infekce. Nikdy od ní nedostanete zbytečně k užívání antibiotika, vaši léčbu stanoví v souladu s výsledky rozboru. U lidí s diabetem bude pravidelně sledovat hladinu krevního cukru za pomoci glukometru a bude u nich provádět INR test srážlivosti krve. Další onemocnění je lékařka schopna stanovit na základě chemického rozboru moči a sedimentu.

MUDr. Klapetková ordinuje denně v dopoledních hodinách, v pondělí také odpoledne. Když se vám dopolední ordinační hodiny nehodí, není problém se objednat na čtvrtek, v ordinaci se vám budou věnovat až do večera. Lékařka má smlouvu se šesti velkými zdravotními pojišťovnami, se všeobecnou, ministerstva vnitra, českou průmyslovou, vojenskou, oborovou zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví a revírní bratrskou pokladnou.

Pacienti MUDr. Evu Klapetkovou velmi dobře hodnotí za její přístup k nemocnému, uvádějí, že je velmi vstřícná a dbá především na blaho pacienta. Má prý pochopení pro problémy každého, někteří o ní říkají, že není jen lékařka, ale také dobrá psycholožka, která dobře vycítí, co pacienta trápí.