Kompletní služby v oblasti facility managementu

Kompletní služby v oblasti facility managementu

Hledáte pro svou firmu opravdu kvalitní úklidový servis? Chcete jen ty nelepší služby provedené profesionály a záruku kvalitně odvedené práce? Nebo sháníte společnost na kompletaci a sortování zboží? Potom byte jistě měli vědět o společnosti Gabriela Facility Management. Tato společnost působí již od roku 2002 a za dobu své působnosti si vybudovala výbornou pověst a získala řadu spokojených klientů. Také se pyšní řadou certifikátů, které zaručují kvalitní práci šetrnou k životnímu prostředí.

Z oblasti úklidových služeb nabízí pravidelný úklid a čištění kanceláří, průmyslových objektů ale i domácností nejen v Horní Libchavě. Zaměřuje se hlavně na hloubkové čištění koberců, mytí oken, čištění vzduchotechniky a veškerou speciální úklidovou práci. Také poskytuje jednorázový úklid, na který mají speciálně vyškolený tým, který je připravený zasáhnout kdykoliv a kdekoliv, především jsou jeho služby využívány u havárií.

Druhá divize této společnosti se specializuje na kompletaci a sortování zboží. Již řadu let spolupracuje s takovými velikány jako je Škoda auto nebo Johnson Controls, a i řada dalších společností si jejich služby nemůže vynachválit. Zkušení zaměstnanci s praxí v oboru zajistí široké spektrum požadavků zákazníků a jejich maximální spokojenost. Postarají se o kontrolu a převíjení materiálu, sortování a kompletaci zboží nebo výstupní audity pro konečné zákazníky. Ke každé akci společnost poskytuje podrobnou dokumentaci pro zachování kvality služeb.

Od roku 2013 se také zaměřuje na čistící služby pro práškové lakovny. Jako jediní v České Republice nabízejí čištění plugů mechanickou cestou. Postup mechanického čištění výrazně prodlužuje živnost plugů, zachovává jejich vlastnosti a zaručuje kvalitní vyčištění.