Kam na jídlo v Karlových Varech

Kam na jídlo v Karlových Varech

Karlovy Vary, město známé pro svůj velký filmový festival a lázně. Ať už v tomto městě bydlíte, nebo jste tu na výletě nebo na návštěvě a přemýšlíte kam si zajít na výborný oběd, příjemnou večeři, nebo jen tak posedět k dobrému českému pivu, máme pro vás tip.

Kousek od centra, uprostřed lázeňských kolonád a mezi elegantními hotely na ulici Petřín najdete Velkopopovickou pivnici Orion. Tato restaurace nabízí příjemné posezení, výborná jídla a návštěvníci si ji nemohou vynachválit.

Pivnice Orion je otevřená každý den kromě neděle, od jedenácti hodin až do desíti do večera. Můžete si sem tak mezi 11 a 14 hodinou zajít na polední menu, kterých restaurace nabízí pestrý výběr nebo na lahodnou večeři. Pochutnat si tu můžete na tradičních českých jídlech a ať už dostanete chuť na guláš, kachnu, steak nebo tatarák, vše tu najdete. Restaurace nabízí i mnoho dalších specialit a k výbornému jídlu, kterého jsou podle některých návštěvníků až moc velké porce, je nejlepší si dát tradičního velkopopovického točeného Kozla na vytrávení.

Kdo by si dal raději na jídlo něco lehčího, vybere si ze široké nabídky určitě také. Kuřecí steak, filet z lososa nebo některý z mnoha salátů jistě budou vhodnou volbou pro zdravější oběd. A říká se, že člověk má i po tom nejvydatnějším obědě vždy ještě místo na zákusek. Při pohledu na vanilkové palačinky, horké maliny se zmrzlinou nebo zmrzlinové poháry odolá málokdo. Pokud sem však zamíříte jen posedět k pivu, vždy si také jistě vyberete nějakou malou pochoutku. Nakládaný hermelín nebo domácí bramboráčky si přece přímo říkají o snězení.

V pivnici však nenajdete pouze pivo, nabízí se i široký výběr dalších alkoholických i nealkoholických nápojů. A vzhledem ke své poloze uprostřed lázeňského ruchu také tato restaurace nabízí velmi příznivé ceny a příjemná a pohotová obsluha se vždy postará o vaši maximální spokojenost.