Volnočasové aktivity pro děti i dospělé

Volnočasové aktivity pro děti i dospělé

V dnešní době si neustále jen všichni stěžují, jak děti prosedí všechen čas u počítačů a nemají žádné jiné zájmy. Přitom koníčky jsou potřeba pro jejich rozvoj, v kroužcích navíc mají možnost si najít kamarády a poznávat nové věci. Pokud jste z okresu Prostějov a přemýšlíte co s dětmi v jejich volném čase, jak je vyhnat od počítačů, zkuste středisko volného času ORION.

Orion se nachází v Němčicích nad Hanou a nabízí široký výběr kroužků pro děti všech věkových kategorií. Na své si tu přijdou malí kutilové v modelářském kroužku, slečny i chlapci všeho věku se můžou zapsat do některého z tanečních kroužků, kterých je opravdu široký výběr od mažoretek, přes orientální tanec až po street dance. Pokud má vaše ratolest radši akčnější trávení času a chce se umět bránit, může si vybrat mezi bojovým uměním aikido a bujikan. Nově se také otevřel kroužek lukostřelby. Kreativní děti mohou chodit na keramiku a slečny na Nail art nebo do kroužku vaření.

V ekoználku se děti učí poznávat přírodu kolem sebe, v rybářském kroužku, jak nahodit prut a tatínci si tak se svým dítkem mohou vyrazit na ryby. V rámci zálesáka, který je určen pro děti, co mají rádi dobrodružství a přírodu se zase chodí na řadu výletů. Orion nabízí také jazykové kroužky angličtiny, pro malé herce i herečky je určen divadelně-dramatický kroužek, pro nerozhodné, co mají rádi všechno je vhodný Mišmaš, kde je od všeho trochu a hraje se řada her.

Ve středisku volného času zábavu jistě naleznou i dospělí, kteří se také mohu přihlásit na aikido, na zumbu nebo do keramiky pro děti a jejich dospěláky. Pro maminky s malými dětmi tu je Bejby klub ve kterém společně tvoří a hrají hry. Orion také pořádá řadu tematických akcí pro děti i dospělé, jako jsou vánoční dílny, podzimní strašidlení, promítání cestovatelských filmů v rámci expediční kamery, fit maraton, country bál pro dospělé nebo výlety pro celou rodinu.

O zimních prázdninách můžete děti i s jejich kamarády poslat na zimní lyžařský tábor nebo i jet všichni jako celá rodina. Přes letní prázdniny ORION nabízí široký výběr tematických táborů pro děti všeho věku ale i pro maminky s dětmi.