Dodáme novou střechu i pergolu

Dodáme novou střechu i pergolu

Jestliže potřebujete na svém domku vybudovat zbrusu novou střechu nebo naopak rekonstruovat starou, je naše firma připravena nachystat vše. Navštívíme vás, vše proměříme, propočteme, rozepíšeme potřebný materiál na tesařské i pokrývačské práce. A tak vybereme ten nejvhodnější materiál jak na krovy, tak na pokrytí.

Vybudování a opravě střechy je potřeba věnovat velkou pozornost. Je korunou každé stavby, ochraňuje ji před povětrnostními vlivy, zejména před deštěm a před sněhem. Je důležité, aby se k typu domu hodila, zákazník si může vybrat střechu plochou nebo sklonitou, a to pod různým úhlem sklonu. Také je důležité se rozhodnout, jakým materiálem ji zateplit. A právě zateplení je zpravidla tím prvkem, který se dodává při rekonstrukci střech.

Nedílnou součástí střechy jsou okapy a další kovové prvky, jako oplechování střešních výlezů, vikýřů, komínů a krytí zdí. Také tyto klempířské práce jsou pro nás samozřejmostí. Protože je dnes běžné umisťovat do podkroví obytné prostory, je třeba do střešních plášťů zabudovat střešní okna. Pracujeme s výrobky firem Roto, Velux a Fakro.

Naši tesaři mají zkušenosti i s budováním altánů, pergol, zahradních domků a garážových stání. Všechny tyto stavby se mohou stát ozdobou vašeho dvora. Pergoly a altánky zpříjemní život hlavně v letních měsících, umožní posedět na zahradě při ranní kávě i odpoledním odpočinku. Zahradní domky lidé zpravidla využívají k uskladnění zahradnického nářadí, které by jinde v domě překáželo.