Pondělí

Cloudy

12°/8°

Úterý

Cloudy

9°/7°

Středa

Cloudy

9°/3°

Poloha
Hledat Resetujte filtr

Aktuální nabídky služeb, zboží, akcí

Inform.cz

Uzeniny Příbram, a.s.

Zabýváme se zpracováním masa a výrobou tradičních uzenin.

Bright sun energy s.r.o.

Naše společnost poskytuje kompletní služby v oblasti solární energetiky.

Markéta Pilná

Jsme český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. Nabízíme hotové výrobky i zakázkové šití plachet na míru.

ALTOMA spol. s r.o.

Široký výběr vrat a dveří značky HÖRMANN. Chcete kvalitní vrata bez starostí? Potom se neváhejte na nás obrátit. Dodáváme a montujeme produkty vhodné jak pro rodinné domy tak i průmyslové objekty.

Team MAAT, spol. s r.o.

Nabízíme služby stanice technické kontroly všech druhů silničních vozidel do 3,5 tuny. Provádíme měření emisí, evidenční kontroly a pravidelné prohlídky. Zajišťujeme technické kontroly staveb, přestaveb, dovozů a vozidel na LPG pohon.

MUDr. Júlia Preclíková

Praktický lékař pro děti a dorost v Ústí nad Labem. Vybavení ordinace: Streptest, který se používá na stanovení přítomnosti Streptokoka v krku, CRP test, který slouží k odlišení virové a bakteriální infekce v organismu, Analyzátor moči na vyšetření, Homeo

Kožní ambulance Fialová, s.r.o.

Vyšetření a léčba kožních a pohlavních chorob. Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie. Kožní sanatorium, balneoterapie a kryosauna. Vyšetření pigmentových nevů digitální dermatoskopem.

NC Line a.s.

Provádíme řezání laserem, děrování, stříhání a ohýbání plechů na CNC strojích.

OCHI - INŽENÝRING, spol. s r.o.

Servis a opravy technologických zařízení. Zaměřujeme se na na hydraulické systémy divadelních, hutních a cementárenských zařízení a lisů. Provádíme montáže potrubních rozvodů. Zabýváme se inženýrsko-projekční činností.

Pečovatelská služba Městec Králové, s.r.o.

Společnost poskytuje pečovatelské služby od terénních až po ambulantní. Součástí je pomoc s domácími pracemi, ale také odvoz k lékaři nebo kadeřníkovi. Pečovatelky poskytují jak osobní asistenci, tak zajišťují případně i nákup potravin.

TOP CLASS CARS CZ s.r.o.

Dovoz a prodej nových i ojetých luxusních vozů s jasným původem včetně finančního servisu, pojištění a leasingu. Servis i montáž autopříslušenství.

SYNPO, akciová společnost

Aplikovaný výzkum v oblasti pryskyřic, laků, nátěrových hmot, lepidel, tmelů a polymerů Výroba nátěrových hmot (Akrylmetal, Veromix, Zirafinol). Analýza polymerních materiálů a zkušebnictví v akreditovaný laboratořích.

ASANA Control, s.r.o.

Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, odborné poradenství, hubení hmyzu a hlodavců. Zajištění hubení mravenců, vos a sršní, krtků, potkanů, štěnic, švábů, škůdců v domácnosti, na zahradě, v provozech potravinářských, zemědělských, hotelech, školách apod.

Farma Holešov s.r.o.

Farma Holešov s.r.o. se zabývá rostlinnou výrobou a zpracováním produktů rostlinné výroby.

Ošmera Petr, JUDr., advokát

Nabízíme služby advokátní kanceláře, kompletní právní servis pro podnikatele i fyzické osoby v oblasti práva občanského, rodinného včetně zastupování při rozvodech, máme velké zkušenosti v oblasti práva trestního, obchodního včetně vymáhání pohledávek.