Pondělí

Cloudy

12°/8°

Úterý

Cloudy

9°/7°

Středa

Cloudy

9°/3°

Poloha
Hledat Resetujte filtr

Aktuální nabídky služeb, zboží, akcí

Inform.cz

Stavona, spol. s r.o.

Vyrábíme plastová, hliníková, dřevěná okna a dveře. Dodáváme parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu. Kompletní servis: montáž, demontáž, eko likvidace, zednické zapravení. Ceník plastových oken - online poptávka. Tradice a stabilita od roku 1991.

DIOMETAL PRO, s.r.o.

DIOMETAL PRO s.r.o. je česká rychle se rozvíjející společnost založena roku 2014 se zaměřením především na přesné, produktivní CNC obrábění a ostatní zakázkovou kovovýrobu.

Markéta Pilná

Jsme český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. Nabízíme hotové výrobky i zakázkové šití plachet na míru.

Zlatnictví Crystal Hnízdilová

Prodej zlatých a stříbrných šperků a šperků z chirurgické oceli, hodinek a hodin, dárkových poukazů. Provádíme opravy a čištění šperků, výkup zlatých zlomků a zprostředkujeme výrobu zlatých šperků na zakázku. Těšíme se na Vaši návštěvu.

VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o.

Nabízíme a prodáváme napájecí zdroje AC/DC, měniče DC/DC, invertory DC/AC, jističe a další související elektronické součástky. Výrobce E-T-A, Carling, Vicor. Aktivní a pasívní elektronické součástky. Výrobci: GLASSMANN ARCH ELECTRONIC, E-T-A, CARLING TECH

Dual Borgstena Trim Czech Republic s.r.o.

Naše firma spadá do velkého koncernu nadnárodní společnosti Dual Borgstena Trim, firmy která je textilním koncernem. Naše firma vyrábí textil především pro autoprůmysl. Našimi zákazníky jsou největší automobilové koncerny.

TOP CLASS CARS CZ s.r.o.

Dovoz a prodej nových i ojetých luxusních vozů s jasným původem včetně finančního servisu, pojištění a leasingu. Servis i montáž autopříslušenství.

HASS Hroby s.r.o.

Společnost HASS Hroby s.r.o. se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem vojenského výstrojního materiálu a vyřazené vojenské techniky, kompletní armádní vybavení, oděvy, obuv, zdravotní materiál, outdoor vybavení, vojenskou techniku.

PROFILA TRADE s.r.o.

Stavební chemie na obklady a dlažby, návrhy, poradenství, systémová řešení balkonů a teras, bezbariérové sprchy, podlahového topení.

Brtek s.r.o.

Naše firma nabízí prodej písku, štěrku, zeminy. Kromě toho zajišťujeme nákladní dopravu - rozvoz materiálu, odvoz suti a veškeré zemní práce. Recyklujeme (drtíme a třídíme) stavební suť, beton, živici a zeminu. Provozujeme v areálu čerpací stanici.

Testpolymer EU s.r.o.

Poskytování služeb v oblasti zkušebnictví plastů. Stanovení indexu toku taveniny, teploty měknutí dle Vicata, teploty průhybu při zatížení, rázové houževnatosti Charpy a Izod, tvrdosti Shore A,D, provádění tahové a ohybové zkoušky včetně modulů pružnosti.

Brněnské komunikace a.s.

Nabídka inženýrských služeb v investiční výstavbě komunikačních či pozemních staveb včetně projektové činnosti.

Houdek Ivan - notář

Provozuji notářskou kancelář. Poskytuji služby Czech pointu. Sepisuji závěti, majetkové smlouvy manželů a snoubenců. Převádím nemovitosti. Zakládám i likviduji obchodní společnosti a družstva. Zaměřuji se na zástavní smlouvy.

Indorama Ventures Mobility Moravia a.s.

Zaměřujeme se na výrobu technických vláken, kordových a technických tkanin. Zajišťujeme strojírenskou výrobu. Vypracováváme cenové nabídky a konstrukční návrhy. Nabízíme kovoobrábění a povrchové úpravy. Poskytujeme soustružení a frézování.

DF Deutsche Forfait s.r.o.

Poskytujeme finanční služby, forfaiting, factoring a řešíme pohledávky.