Pondělí

Cloudy

12°/8°

Úterý

Cloudy

9°/7°

Středa

Cloudy

9°/3°

Poloha
Hledat Resetujte filtr
Doporučujeme

Aktuální poptávky a veřejné zakázky

Inform.cz

ELEKTROMONTÁŽE s.r.o.

Projekty, dodávky a montáže v oboru elektro. Výstavba, rekonstrukce a opravy venkovních i kabelových sítí NN a VN. Montáže a opravy veřejného osvětlení. Připojení fotovoltaických elektráren do DS. Smluvní obchodní partner ČEZ.

PRIMADENT s.r.o.

Provozujeme stomatologickou a stomatochirurgickou ordinaci v Brně.

Uzeniny Příbram, a.s.

Zabýváme se zpracováním masa a výrobou tradičních uzenin.

ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Nabízíme sortiment čerstvého masa, uzenin a lahůdek. Zaměřujeme se na vepřové, hovězí i kuřecí maso, vařené výrobky a sádlo či trvanlivé uzeniny. Nabízíme tlačenky, klobásy, salámy, mleté maso, krkovici, vepřovou plec, kuřecí prsa a stehna, bůček a jitrni

MTV Group s.r.o.

Čerpací stanice pohonných hmot.

PRIMADENT s.r.o.

Provozujeme stomatologickou a stomatochirurgickou ordinaci v Brně.

PROFILA TRADE s.r.o.

Stavební chemie na obklady a dlažby, návrhy, poradenství, systémová řešení balkonů a teras, bezbariérové sprchy, podlahového topení.

TOP CLASS CARS CZ s.r.o.

Dovoz a prodej nových i ojetých luxusních vozů s jasným původem včetně finančního servisu, pojištění a leasingu. Servis i montáž autopříslušenství.

A+Z PROJEKT TEAM s.r.o.

Projekční kancelář A+Z PROJEKT TEAM s.r.o. nabízí služby v oboru statika pozemních staveb. Projekty a posudky zpracovávají pro všechny stupně projektu – studie, územní řízení, stavební povolení, tendrová dokumentace a prováděcí projekt.

Kovodružstvo, výrobní družstvo Strážov

Vyrábíme vzduchotechniku, radiální a speciální ventilátory, průmyslové filtry, ocelové konstrukce, kovové díly a plechové výlisky, sušárny obilí, výměníky tepla, zahradní nářadí. Provádíme řezání plechů laserem a plazmou, CNC soustružení, lisování.

HASS Hroby s.r.o.

Společnost HASS Hroby s.r.o. se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem vojenského výstrojního materiálu a vyřazené vojenské techniky, kompletní armádní vybavení, oděvy, obuv, zdravotní materiál, outdoor vybavení, vojenskou techniku.

SIEBERT + TALAŠ, spol. s r.o.

Architektonická, projekční a inženýrská kancelář, působící převážně v Bratislavě na Slovensku, kde patří mezi největší a nejvyhledávanější, od roku 2018 působí v ČR.

MENERGA CZECH+, spol. s r.o.

Firma Menerga Czech + spol. s r.o. je výhradním zástupcem výrobce MENERGA. Zajišťujeme kompletní dodávky energetických systémů pro obytné prostory a bazénové komplexy, které snižují spotřebu energie.

Alchimica s.r.o.

Distribuce čistých a průmyslových chemikálií, farmaceutických látek, přísad do potravinářského průmyslu, sportovních výživ, kosmetiky a krmiv.

Kožní ambulance Fialová, s.r.o.

Vyšetření a léčba kožních a pohlavních chorob. Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie. Kožní sanatorium, balneoterapie a kryosauna. Vyšetření pigmentových nevů digitální dermatoskopem.