Pondělí

Cloudy

12°/8°

Úterý

Cloudy

9°/7°

Středa

Cloudy

9°/3°

Poloha
Hledat Resetujte filtr
Doporučujeme

Aktuální poptávky a veřejné zakázky

Inform.cz

VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o.

Dodáváme napájecí zdroje AC DC, měniče DC DC VICOR, invertory DC AC, jističe E-T-A Elektrotechnische Apparate GmbH, krokové motory LAM Technologies a další elektronické aktivní a pasivní součástky v průmyslové automatizaci, energetice, v telekomunikační a

METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o.

METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o. nabízí kompletní dodávky ocelových konstrukcí od samotné výroby až po doručení a následnou montáž. Vyrábíme ocelové konstrukce pro haly, hangáry, přístavby či vestavby do jakýchkoliv provozů.

Brněnské komunikace a.s.

Nabídka inženýrských služeb v investiční výstavbě komunikačních či pozemních staveb včetně projektové činnosti.

Lázně Velichovky 1897, s.r.o.

Lázně Velichovky je nestátní zdravotnické lázeňské zařízení s více jak stoletou tradicí, které se specializuje především na léčbu a rehabilitaci pacientů s onemocněním pohybového aparátu, pacientů po úrazech a po operacích kostí a kloubů.

Dual Borgstena Trim Czech Republic s.r.o.

Naše firma spadá do velkého koncernu nadnárodní společnosti Dual Borgstena Trim, firmy která je textilním koncernem. Naše firma vyrábí textil především pro autoprůmysl. Našimi zákazníky jsou největší automobilové koncerny.

ZEAS AGRO a.s. RÁBÍN

Hlavní činností společnosti je zemědělská výroba, jejíž nedílnou součástí je ovocnářství, které má v této oblasti dlouholetou tradici. Společnost hospodaří na výměře 995 ha zemědělské půdy v sedmi katastrálních území.

FSP projekční kancelář s.r.o.

Nabízí profesionální služby v oblasti projektové a inženýrské přípravy občanských, bytových i průmyslových staveb. Vyhotoví kompletní projektovou dokumentaci od prvotní studie až po kolaudaci stavby, včetně jejího uvádění do provozu.

Trafag, spol. s r.o.

Společnost se zabývá výrobou přesných mechanických a elektrických přístrojů pro regulaci a měření tlaku, mechanických a elektronických přístrojů pro regulaci a měření teploty.

RENASTAV s.r.o.

Provádíme rekonstrukce, zateplování budov, výstavby rodinných domů na klíč, obkladačské práce, montáž sádrokartonů a veškeré zednické práce. Dále nabízíme ruční a strojové zemní práce. Působíme převážně v Praze a blízkém okolí.

Testpolymer EU s.r.o.

Poskytování služeb v oblasti zkušebnictví plastů. Stanovení indexu toku taveniny, teploty měknutí dle Vicata, teploty průhybu při zatížení, rázové houževnatosti Charpy a Izod, tvrdosti Shore A,D, provádění tahové a ohybové zkoušky včetně modulů pružnosti.

Pečovatelská služba Městec Králové, s.r.o.

Společnost poskytuje pečovatelské služby od terénních až po ambulantní. Součástí je pomoc s domácími pracemi, ale také odvoz k lékaři nebo kadeřníkovi. Pečovatelky poskytují jak osobní asistenci, tak zajišťují případně i nákup potravin.

KOVOWORK s.r.o.

Zabýváme se zakázkovou kovovýrobou: komponenty, schody, ploty, brány, branky, konstrukce, ocelové klece na odpad, obrábění, soustružení, stáčení různých profilů i plechů, svařování, povrchové úpravy - lak, zinek, pískování, základ, pálení na CNC plazmě do

AGS - Aluminium Glass Steel buildings s.r.o.

Zabýváme se výrobou, prodejem a montáží hliníkových oken, dveří, zimních zahrad či provětrávaných fasád. Máme 20letou praxi, znalosti a dovednosti získané v různorodém stavebním oboru. Naším cílem je dobře odvedená práce, která nám bude dělat reklamu.

Stanislav Kojecký

Zajišťujeme odvoz fekálií a likvidace odpadů pro fyzické osoby i firmy. Realizujeme vývoz žump a septiků včetně proplachu, kalů z čističek a tukových kuchyňských lapolů. Čistíme fekální kontejnery a sociální zařízení ze staveb.

ZAKO TURČÍN, spol. s r.o.

Firma ZAKO Turčín byla založena roku 1996 a jedná se o moderní strojírenský rodinný podnik . Vyznačuje se vysokou úrovní strojírenské výroby. Vyrábíme a průběžně zlepšujeme naše produkty zámečnické výroby, strojírenské výroby, montáže a výrobní procesy ta