Pondělí

Cloudy

12°/8°

Úterý

Cloudy

9°/7°

Středa

Cloudy

9°/3°

Poloha
Hledat Resetujte filtr
Doporučujeme

Aktuální poptávky a veřejné zakázky

Inform.cz

VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o.

Dodáváme napájecí zdroje AC DC, měniče DC DC VICOR, invertory DC AC, jističe E-T-A Elektrotechnische Apparate GmbH, krokové motory LAM Technologies a další elektronické aktivní a pasivní součástky v průmyslové automatizaci, energetice, v telekomunikační a

MUDr. Mirka Fialová

Provozujeme ambulanci diabetologie a vnitřního lékařství.

Markéta Pilná

Jsme český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. Nabízíme hotové výrobky i zakázkové šití plachet na míru.

Team MAAT, spol. s r.o.

Nabízíme služby stanice technické kontroly všech druhů silničních vozidel do 3,5 tuny. Provádíme měření emisí, evidenční kontroly a pravidelné prohlídky. Zajišťujeme technické kontroly staveb, přestaveb, dovozů a vozidel na LPG pohon.

Intrum Czech, s.r.o.

Pracujeme s cílem získat neuhrazené pohledávky a podpořit tak podnikání firem. Intrum poskytuje širokou nabídku služeb včetně vymáhání pohledávek, úvěrových informací, vykoupení pohledávek, platební a fakturační služby a analýzy spotřebitelského chování.

A+Z PROJEKT TEAM s.r.o.

Projekční kancelář A+Z PROJEKT TEAM s.r.o. nabízí služby v oboru statika pozemních staveb. Projekty a posudky zpracovávají pro všechny stupně projektu – studie, územní řízení, stavební povolení, tendrová dokumentace a prováděcí projekt.

ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Nabízíme sortiment čerstvého masa, uzenin a lahůdek. Zaměřujeme se na vepřové, hovězí i kuřecí maso, vařené výrobky a sádlo či trvanlivé uzeniny. Nabízíme tlačenky, klobásy, salámy, mleté maso, krkovici, vepřovou plec, kuřecí prsa a stehna, bůček a jitrni

Michal Sixta

Nabízíme tesařské, klempířské, pokrývačské i drobné zednické práce. Provádíme tesařské konstrukce, dřevěné štíty, střechy na klíč, chemickou ochranu dřeva, zhotovení palubkových obkladů i dřevěných stropů a montáže střešních oken.

JUMBO stěhování, s.r.o.

Stěhování věcí z domácnosti, kanceláří, dílen či skladů. Přestěhujeme jakékoli stroje o maximální váze do 300 tun kamkoli po Evropě od Irska po Turecko. Stěhování bytů a kanceláří včetně balení, demontáže a montáže nábytku, strojů.

Základní škola Pelhřimov, Komenského 1465, příspěvková organizace

Provozujeme základní školu v Pelhřimově. Součástí školy je školní družina. Nabízíme kroužky. ZŠ, základní škola, kroužky, ZŠ Pelhřimov, pronájem školních prostor, půjčovna lyží, půjčovna sportovních potřeb.

SYNPO, akciová společnost

Aplikovaný výzkum v oblasti pryskyřic, laků, nátěrových hmot, lepidel, tmelů a polymerů Výroba nátěrových hmot (Akrylmetal, Veromix, Zirafinol). Analýza polymerních materiálů a zkušebnictví v akreditovaný laboratořích.

Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje

Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje poskytuje komplexní péči v širokém spektru lékařských oborů na vysoké odborné úrovni. Naše pracoviště jsou moderně vybavena. V areálu nemocnice provozujeme dvě lékárny se širokým sortimentem.

GABIONY GROUP, s.r.o.

Montáž gabionů a opěrných zdí. Zajišťujeme kompletní zakázky na klíč od zaměření, vypracování projektu až po jeho realizaci. Zaměřujeme se nejvíce na opěrné zdi sypané či skládané, ale také na gabionové ploty sypané, gabionové ploty skládané a gabionové o

Farma Holešov s.r.o.

Farma Holešov s.r.o. se zabývá rostlinnou výrobou a zpracováním produktů rostlinné výroby.

ZAKO TURČÍN, spol. s r.o.

Firma ZAKO Turčín byla založena roku 1996 a jedná se o moderní strojírenský rodinný podnik . Vyznačuje se vysokou úrovní strojírenské výroby. Vyrábíme a průběžně zlepšujeme naše produkty zámečnické výroby, strojírenské výroby, montáže a výrobní procesy ta