Český výrobce
Lokální třebíčské produkty s nejvyšší kvalitou
Rychlé dodání
Zboží odesíláme do 24 hod
Vlastní receptura
Originální receptury
Klademe důraz na každou složku našich lihovin

Thomas Dyntar distillery

Vítejte ve světě ušlechtilých destilátů . Ve světě ryze české značky whisky a dalších produktů, které mají říz a chytlavý příběh, který píši od roku 2013 a kde každým douškem přidáváte dílek skládačky. Díky vám jsme tím, čím jsme a ženete nás dopředu pro vás připravovat zážitky v podobě těch nejkvalitnějších lihovin. 

S whisky, ale i s našimi ostatními destiláty, to myslíme opravdu vážně!

Whisky vyrábíme z moravských sladů a to podle tradičních dobových postupů z přirozeně kvasených rmutů a pečlivě destilována s důrazem kladeným na dosažení maximální jemnosti a hladkosti výsledného nového destilátu. Zároveň si ale ponechává svoje přirozené sladové tóny, které jsou pro naši whisky tak specifické. Whisky je stáčena a ručně plněna vždy z jednoho sudu. Na celý proces výroby dohlíží distillery master Tomáš Dyntar, který je garantem kvality.

Destilujeme kosher whisky a kosher gin, jako jedni z mála.

Jedinečná sladová whisky, destilovaná a stařená, podle souborů rituálních židovských předpisů produkovaná společností Thomas Dyntar distillery s.r.o. na Česko Moravské vrchovině ve městě Třebíč, které se může pyšnit i rozlehlým starobylým židovským městem, jako unikátní historickou památkou. Právě zde se nachází i malovýrobní podnik Thomas Dyntar distillery, který produkuje tyto vysoce kvalitní sladové whisky v rituální kosher kvalitě. Volně tak navazuje na původní židovskou palírenskou výrobu, která se na tomto místě v srdci židovského města v Třebíči odehrávala po staletí.

Tomáš Dyntar - zakladatel a distillery master Original Trebic whisky