WiFi zdarma

Televize

Turistika

Parkování zdarma

Vítejte na stránkách hotelu Pila

Náš hotel je vzdálen od města Sedlice 2,5km a nachází se v chatové oblasti Sedlice, která je obklopena lesem a je 20 metrů od chovného rybníka Horní Zástava a 500 metrů od rybářského rybníka Dolní Zástava. Proto jsme velmi vyhledáváni houbaři, rybáři a po otevření nových cyklostezek i cyklistami.

Hotel je velmi vhodný pro pořádání firemních akcí, svateb, narozenin a dalších společenských akcí. Kapacita restaurace je pro 60osob, salónek pro 20lidí a spodní sál pro 80lidí. Objekt prošel velkou rekonstrukcí v roce 2002 , kde bylo hlavně předěláno ubytovací patro a restaurace.

Navštivte také penzion Tetřívek

Tento penzion byl nově postaven v roce 2004 na Šumavě, Nové Hutě okr. Vimperk a tento provoz patří pod naši firmu Hotel Pila s.r.o..

Penzion Tetřívek se nachází skoro v centrum obce, je vzdálen 150m od autobusové zastávky a místního smíšeného zboží.

V letním období je penzion vhodný pro cyklisty, houbaře, či pro pěší a poznávání nádherné šumavské krajiny. Za prohlédnutí doporučejeme Tří jezerní slať, prameny Vltavy, Modravu, Soviárium Borová Lada, či další krásy Šumavy.

V zimním období vedou vedle našeho penzionu běžkařské stopy a vzdálené od hlavního vstupu jsou asi tak 20m. Sjezdovky jsou pod námi a vzdálenost na nejbližší sjezdovku je asi cca 100m. Stačí jen na sednout a sjet k lanovkám. Vzdálenost našeho penzionu na LA Zadov je cca 7km.