Úvod

PAMAOIL Pavel Cigánek je obchodní společnost založená v roce 2004 ve Štěpánově u Olomouce. Provozovna naší společnosti se nachází v blízkosti  obce Štěpánov – Liboši v areálu zemědělského podniku Štěpánov. Hlavní posláním  je obchodní a servisní činnost v oboru olejů a maziv v České republice.

Kromě olejů a maziv našim zákazníkům nabízíme široký sortiment “bílých produktů“, autochemie, autokosmetiky, technické chemie a servisních prostředků. V současné době jsou naším nosným sortimentem  oleje a maziva značky  LUKOIL, které plnohodnotně nahrazují a ve velké míře stran specifikací převyšují vlastnosti olejů a maziv OMV.  Rovněž  jsme schopni zajistit  produkty  neméně známých světových značek  TOTAL, MOBIL, CASTROL,  PARAMO, MOGUL, ORLEN, SHELL, CARLINE  a další.

Mezi naše zákazníky z oblasti celé ČR patří průmyslové podniky, dopravní společnosti, autoservisy, velkoobchodní i maloobchodní prodejci, stavební společnosti, zemědělské podniky a v neposlední řadě i drobní odběratelé. Našim zákazníkům nabízíme kromě individuálního přístupu, rychlých dodávek kvalitních olejů a maziv také poradenskou činnost, rozbory olejů, zprostředkování likvidace olejů, zajištění případných rozborů vzorků,  atd. Výhodou, a velmi zákazníky ceněnou službou naší společnosti, je možnost sestavení  individuálního mazacího plánu dle potřeb  a nabídnout  tak co  nejoptimálnější řešení  požadavku z portfolia světových výrobních značek za optimální ceny.

Veškerý dodavatelský servis zajišťujeme prostřednictví regionálních obchodních zástupců, jejichž kontakty jsou uvedeny v příslušné záložce. Rozvozy v blízkém okolí zajišťují bezplatně pracovníci skladu. Dále nabízíme dodávky zboží  do 48 hodin prostřednictvím zásilkové služby PPL po celé ČR v téměř jakémkoli objemu.

Cílem  společnosti PAMAOIL Pavel Cigánek je dlouhodobě spokojený zákazník. Tudíž neváhejte a v případě jakýchkoli dotazů  a potřeb jsme Vám k dispozici.

    NA VÁŠ DOTAZ...

    captcha

    Vaše zpráva (po zanechání vzkazu Vás budeme co nejdříve kontaktovat)

    Jsem si vědom/a, že vyplněním kontaktního formuláře poskytuji Správci údajů (Pavel Cigánek, IČ: 65908317, se sídlem Sídliště 552/1, 783 13 Štěpánov) své osobní údaje, které bude Správce zpracovávat na základě oprávněného zájmu, tj. zajištění služby. Tzn. pomocí uvedeného e-mailu či telefonního čísla bude Správce zájemce o jeho služby kontaktovat.

    Aktuality

    3. 01. 2021

    Změna v rámci poskytovaných služeb

    S ohledem na novou legislativu v rámci likvidace nebezpečných odpadů není již možné v současné době poskytovat službu zpětného odběru znečištěných olejů. Tuto službu si musí zajistit odběratel sám prostřednictvím … pokračovat »

    3. 01. 2021

    Zahájení činnosti v roce 2021

    Činnost firmy bude zahájena v tomto roce v pondělí 4. ledna. Provozní doba provozovny je beze změny, tj. pondělí – pátek, 7 – 15.30 hod.