Pomůžeme vám k vašemu vysněnému domovu

Nabízíme rekonstrukce budov, stavebně řemeslné, instalatérské, zednické, malířské a dokončovací práce. Také nabízíme výškové práce.

Služby

Nabízíme tyto služby

Stavební práce

Provádíme tyto práce: obkladačské, sádrokartonářské (příčky a podhledy), montážní, malířské, natěračské, elektrikářské vč. revizí, instalatérské, výškové, revizní, demontáže technologických celků a pokládky podlah (PVC, koberce, vinyl, laminát)

Údržbářské práce

Provádíme letní či zimní údržbu. Letní údržba zahrnuje např. sekání trávy v Liberci. Zimní údržba zahrnuje např. prohrn a úklid sněhu či posyp v Liberci.

Úklidové práce

Provádíme jednorázové či pravidelné úklidy nebo výškové práce horolezeckou technikou jako např. mytí oken a čištění výrobních technologií.

Rekonstrukce

Kompletní rekonstrukce bytů a domů, nebytových prostor, bytová jádra na klíč.

Bourací práce

Provádíme také např. demontážní práce.

O nás

Poznejte nás více

Živnost jsem založil v roce 1995 a začal jsme v oboru úklidové služby.

 

Zajištovali jsme úklidové práce v několika firmách vč. dopňkových prací. Postupem času na požadavky zákazníků jsme zařadili další služby např. drobné stěhování, malířské práce, údržba nemovitostí, drobné instalatérské práce apod.

 

Postupně se to začalo rozrůstat až jsme zařadili další služby jako např. stavební práce. Stavební činnost a údržba se rozjela na tolik, že jsme úklidové práce upozadili a dnes tato činnost činí zhruba 10% naší činnosti. Zbytek je údržba a stavební práce.

 

V roce 2008 jsme se transformovali z fyzické osoby na DH all servis
s.r.o., kterou provozujeme úspěšně do dnes. Máme za sebou desítky úspěšně absolvovaných zakázek po celé ČR a zákazníci se k nám rádi vracejí. Snažíme se zákazníkovi vyjít maximálně vstříc a vždy navrhnout nějaké řešení. Jsme maximálně flexibilní.

Portfolio

Mrkněte na naše práce