Pondělí

Cloudy

12°/8°

Úterý

Cloudy

9°/7°

Středa

Cloudy

9°/3°

Detail poptávky: "Mateřská škola v Kuřívodech na p.č. 15/2 a 15/5 v k.ú. Kuřívody"

  • Obory:

    Inženýrské sítě - výstavba

  • Typ obchodní příležitosti: Veřejná
  • Finanční objem: od 50 000
  • Termín platnosti: 30.9.2016 - 9.6.2018

Umístění stavby je navrženo v areálu původní školy a školky. Nová budova bude postavena v přímé blízkosti původní budovy a bude využívat některé kapacit y budovy původní včetně přilehlé zahrady. Je navrženo maximální využití inženýrských sítí, - elektro, vody a kanalizace. Dále bude školka využívat stávající školní jídelnu. Jídlo bude donášeno nově vybudovaným koridorem do přípravny a výdejen.. V areálu jsou k dispozici dva sjezdy na místní komunikace a vstupní chodník. Stavba je řešena jako přízemní a fasáda bude přizpůsobena tvaru a charakteru fasády sousední budovy školy. Návrh předpokládá montovanou dřevostavbu s opláštění ze SDK desek a s minerální vatou. Stavba bude provedena z panelů na bázi dřeva vyráběných továrním způsobem.
Školku tvoří dva pavilóny , každý pro 25 dětí. Stavba je ve tvaru L a v průsečné části je umístěno technické zázemí , kancelářské místnosti a vstupní část. Pavilony jsou směrovány na jihozápad.
Zadavatel zadává tuto veřejnou zakázku jako podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZVZ“).

Zdroj obchodní příležitosti Věstník veřejných zakázek

Kontaktní údaje
Pro zobrazení musíte být přihlášen.
Přihlásit