Pondělí

Cloudy

12°/8°

Úterý

Cloudy

9°/7°

Středa

Cloudy

9°/3°

Detail nabídky: Penzion Podveský mlýn

  • Obory:

    Ubytování - penziony

  • Typ obchodní příležitosti: Komerční
  • Finanční objem: do 50 000
  • Termín platnosti: 27.4.2018 - 17.9.2018

Podveský mlýn nabízí komfortní ubytování u rybníčku, v 8 pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV, lednicí a internetovým Wi-Fi připojením. Pro všechny naše hosty je připravené i parkování přímo před penzionem zdarma.
Pro příjemnou relaxaci je Vám plně k dispozici naše wellness centrum, kde se nachází finská sauna, solárium, masáže a vyhřívaný krytý bazén.
Pokud hledáte vhodné místo pro konání školení, přednášky, konference či firemní setkání pro zaměstnance, Podveský mlýn je tou správnou volbou. Nabízíme Vám klidné, domácké, přírodní prostředí s prosvětleným salonkem, restaurací a ubytováním.
V okolí Podveského mlýna můžete najít mnoho cyklistických či turistických tras. Pouze 1 km od penzionu se nachází přírodní koupaliště Lomeček s možností potápění. V zimě můžete využít 20 km vzdálenou sjezdovku Hogen Bogen v Německu nebo četné běžkařské tratě v blízkosti penzionu.
Penzion nabízí ubytování na Chodsku. Ubytování vhodné pro rodinnou dovolenou v ČR, sportovní firemní soustředění a rekreaci - welness, bazén v areálu, rybaření, cykloturistika. Krásné prostředí vhodné na svatby. Penzion až pro 32, Salónky 2x 50 míst.

Zdroj obchodní příležitosti : On-line formulář

Kontaktní údaje