Pondělí

Cloudy

12°/8°

Úterý

Cloudy

9°/7°

Středa

Cloudy

9°/3°

Poloha
Hledat Resetujte filtr
Doporučujeme

Aktuální poptávky a veřejné zakázky

Inform.cz

Markéta Pilná

Jsme český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. Nabízíme hotové výrobky i zakázkové šití plachet na míru.

MUDr. Mirka Fialová

Provozujeme ambulanci diabetologie a vnitřního lékařství.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Provádíme řízené podvrty, protlaky a mikrotunelování se specializací na bezvýkopové technologie. Používáme vrtné stroje PRIME-DRILLING a GRUNDODRILL vhodné na podvrty komunikací, vodotečí, železnic a mikrotuneláž. Nabízíme i neřízené zemní podvrty.

Brněnské komunikace a.s.

Nabídka inženýrských služeb v investiční výstavbě komunikačních či pozemních staveb včetně projektové činnosti.

LUX spol. s r.o.

Společnost LUX spol. s r. o. je vedoucí firmou v konstrukci a výrobě jednoúčelových strojů s rostoucí mírou automatizace a robotizace. Zajišťujeme vývoj, konstrukci a výrobu jednoúčelových strojů a zařízení převážně pro elektrotechnický průmysl.

MTV Group s.r.o.

Čerpací stanice pohonných hmot.

DF Deutsche Forfait s.r.o.

Poskytujeme finanční služby, forfaiting, factoring a řešíme pohledávky.

OCHI - INŽENÝRING, spol. s r.o.

Servis a opravy technologických zařízení. Zaměřujeme se na na hydraulické systémy divadelních, hutních a cementárenských zařízení a lisů. Provádíme montáže potrubních rozvodů. Zabýváme se inženýrsko-projekční činností.

MUDr. JURÁSEK Jan s.r.o.

MUDr. Jan Jurásek poskytuje léčebně - preventivní péči v rozsahu všeobecné praxe, manuální medicínu pohybového aparátu, prohlídky a potvrzení dle vyžádání.

MUDr. Jana Knotková s.r.o.

Ordinace praktické lékařky pro dospělé, Bzenec. Závodní lékař. MUDr. Jana Knotková zajišťuje diagnostickou a léčebnou péči, pravidelné preventivní prohlídky, aplikaci očkovacích látek a odběry biologického materiálu.

Lázně Velichovky 1897, s.r.o.

Lázně Velichovky je nestátní zdravotnické lázeňské zařízení s více jak stoletou tradicí, které se specializuje především na léčbu a rehabilitaci pacientů s onemocněním pohybového aparátu, pacientů po úrazech a po operacích kostí a kloubů.

ALFA-OMEGA technology s.r.o.

V rámci spolupráce s Alfa Laval provádí pracovníci AO tech opravy a servisní práce ve stávajících výměníkových stanicích tepla (pravidelný servis technologického zařízení nebo havarijní servis zařízení).

MUDr. Júlia Preclíková

Praktický lékař pro děti a dorost v Ústí nad Labem. Vybavení ordinace: Streptest, který se používá na stanovení přítomnosti Streptokoka v krku, CRP test, který slouží k odlišení virové a bakteriální infekce v organismu, Analyzátor moči na vyšetření, Homeo

PROFILA TRADE s.r.o.

Stavební chemie na obklady a dlažby, návrhy, poradenství, systémová řešení balkonů a teras, bezbariérové sprchy, podlahového topení.

Ošmera Petr, JUDr., advokát

Nabízíme služby advokátní kanceláře, kompletní právní servis pro podnikatele i fyzické osoby v oblasti práva občanského, rodinného včetně zastupování při rozvodech, máme velké zkušenosti v oblasti práva trestního, obchodního včetně vymáhání pohledávek.